Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
KURMIS JUMS REIKES: Kurmis kanalizacijos kamsciu valiklio 0.5L Plastmasinio butelio su kamsteliu Aliumines folijos Vandens IS KUR GAUTI? Kurmis kanalizacijos kamsciu valiklio galite gauti is ivairiu parduotuviu, kainuoja apie ~3.5 LT GAMINIMAS: 1.I plastmasini buteli ipilkite nedaug vandens, kokius 75ml 2.I plastmasini buteli idekite Kurmio zirneliu, kad uzpildytu biski dugno 3.Idekite pailga aliumines folijos gabaleli. 4.SUPLAKITE buteli. 5.Greit uzsukite kamsteli ir padekite buteli horizontaliai. 6.ENJOY!!!!!!!! Kitas Spalvota Smoke Bomb JUMS REIKES: Vidutinio dydzio gelezinio bliudelio Kalio salietros (60g) Cukraus (40g) Geriamosios, kepiamosios sodos milteliu Maistiniu dazu 3-4 didelius saukstus Keliu saukstu Aliumines folijos Bengalisku ugneliu, knatu Ziebtuvelio ar degtuku Graminiu svarstykliu Virykles IS KUR GAUTI? Kalio salietros galite gauti is Ukiniu prekiu. Kalio Salietra (1kg) = 7.50LT Geriamosios, kepamosios sodos galite gauti is parduotuves ~1LT Aliumines folijos galite gauti is Parduotuves ~2LT GAMINIMAS: Norint pagaminti didesnio kiekio Smoke Bomb jums reikai apskaiciuoti kiek reikia deti cukraus ar Kalio salietros stai formule: Kalio salietros= 60g x KIEK KARTU DIDESNE BOMBA. Cukraus= 40g x KIEK KARTU DIDESNE BOMBA. PVZ Man reikia 4 kartu didesnes bombos tai Kalio salietros 60g x 4=240g Cukraus 40g x 4=160g 1.Su graminemis svarstyklemis pasverkite 60g Kalio salietros ir ja ipilkite i bliudeli, ta pati padarykite su cukrum 40g. 2.Ismaisykite Kalio salietra su cukrumi. 3.Uzdekite virykle ant MAZOS liepsnos, uzdekite bliudeli ir maisykite. 4.Kai cukrus su salietra istirps tai turetu atrodyti kaip riesutu sviestas, ruda tirsta mase. 5.Idekite puse MAZO saukstelio geriamosios,kepiamosios sodos ir maisykite. 6.Salietra su cukrumi prades dideti ir maisykite toliau, pasidarys slykstus kvapas 7.Idekite norimos spalvos 3-4 didelius saukstus ir toliau maisykite. 8.Ismaisius visa kose sudekite ant aliumines folijos. Palaukite 30-60 min. 9.I kose idekite saltaja ugnele. 10.UZDEKITE!!! ENJOY!!!!!!! Kitas Zuki x4 JUMS REIKES: Aliumines pudros Kalio pergamanato (10g) Zirkliu (pradurti skyle, atkirpti lipnia juosta) Lipnios juostos Bengalisku ugneliu arba knatu Ziebtuvelio ar degtuku IS KUR GAUTI? Aliumine pudra galite nusipirkti is Ukiniu prekiu. Aliumine pudra (100g) = 5.20LT Kalio pergamanato (10g) galite nusipirkti is Vaistines. Kalio pergamanatas (10g) = 2.30LT (Euro Vaistineje) Bengaliskos ugneles galite gauti is parduotuves, Knata galite gauti is fejerverku arba pasigaminkite patys GAMINIMAS: 1.Atidarykite Aliumines pudros dezute ir Kalio pergamanato buteliuka (10g). 2.I Kalio pergamanato buteliuka (10g) idekite aliumines pudros. (VISKA DARYKITE KALIO PERGAMANATO BUTELIUKE) 3.Ideje aliumines pudros maisykite ir vel idekite pudros ir taip kelis kartus kol spalva bus tamsiai pilka. 4.Gerai ismaise uzklijuokite lipnios juostos, klijuokite kad nebutu jokiu tarpu, storais sluoksniais.(NEUZDEKITE KALIO PERGAMANATO KAMSTELIO) 5.Pradurkite su zirklemis Kalio pergamanato buteliuko virsu kuri atidarete anksciau. 6.Pradure skyle idekite Bengaliska ugnele arba knata. 7.UZDEKITE IR BEKITE.ENJOY!!!!!!!
oho man padejo tas padejo virsuje kurmis vos toleto nenunesiau
nu tai dziugu kad padejo
blet visos sitos savadarbiu instrukcijos nukopintos... gal savo padarytu galetum idet o ne kopint?
kuria man reiktu gaminti kad sprogtu ir padarytu siek tiek zalos.? nes as noriu pasprogdint bebru uztvanka.
prasyciau jeigu galite y mano klausima atsakyti y mani el pasta :)
Kurva pidarai draugui ranka nutrauke jusu tos bombos :((((((((( . Krc kaskam gresia teismas
Juokauju :D
Px sprogdinkites toliau kol kiausius nusidreksit
e kaip pagaminti toke bomba kuri gali nama apgadintibombikes
rasykit as noru sukurti toke bomba kad name skyla paliktu
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.